Webbplatsutveckling

Vi på Hallgren Studios jobbar med webbdesign och webbutveckling.

Det innebär att vi ser till att våra kunder hänger med i den senaste utvecklingen i en branch som förändras snabbt.

En webbplats som inte uppdateras efter den senaste standarden hamnar snabbt efter och kommer att uppfattas som mindre seriös av såväl människor som sökmotorer som t.ex. Google.

Detta vill vi inte se hos våra kunder.

Med ett serviceavtal hos oss så ser vi till att ni som kund alltid ligger i framkant som är vårt motto. Ni jobbar med er egna verksamhet som ni är bra på, medan vi fokuserar på att hålla er webbplats i topptrim!

Vi jobbar i nära kontakt med våra kunder och är snabba på att hörsamma önskemål och tankar gällandé allt från layout och design till innehåll och struktur.

Ni som kund betalar bara för det ni behöver och använder. En del vill ha fria händer att själva vara inne och pilla med materialet medan andra inte känner att de varken har kompetensen eller tiden att sätta sig ner och göra det. De som väl gör det själva känner att det är intuitivt och enkelt att lägga till, ta bort och ändra information.

Responsiva och mobilanpassade webbplatser och hemsidor

Idag är det mer eller mindre ett krav att webbplatser ska vara responsiva, dvs. att de anpassar innehållet och storleken på innehållet beroende på den enhet som använder webbplatsen, såsom en mobil, surfplatta, dator eller till och med tv.

Hur vet man om en webbplats är responsiv eller mobilanpassad?

Prova att gå in på webbplatsen på en smartphone. Om du kan läsa texten utan att behöva zooma eller förflytta dig i sidled är den troligt vis responsiv. Du kan också prova att ändra bredden på din webbläsare från bred till väldigt smal. Om innehållet anpassar sig så att texten är fullt läslig och allt ser bra ut och man inte kan scrolla i sidled är den troligtvis mobilanpassad och responsiv.  

Hur viktigt är det med en responsiv webbplats? 

Det är A och O! Från och med april 2015 kastar Google ner hemsidor längre ner i sökresultaten som inte är mobilanpassade. Inte nog med sämre sökpositioner så är användarupplevelsen dålig för de som surfar från en bärbar enhet som blir allt vanligare och vanligare. Idag sker flertalet av all surfning via en bärbar enhet som en smartphone eller surfplatta. 

Genom att ha en responsiv hemsida visar ni att ni bryr er om era kunder och ger ett professionellare intryck till era intressenter.  

Kontakta oss gärna för mer information.

Dela på:

Kontakta oss