Om oss

Hallgren Studios startades 2012 av programmeraren, webbutvecklaren och ljuddesignern Niclas Hallgren och har sitt säte i Svenljunga utanför Borås i Västra Götalands län.

Vårt motto är "Alltid i framkant" och det försöker vi leva upp till i alla avseenden.

Det finns många som jobbar med webbutveckling, men branchen förändras ständigt och man kan lätt hamna efter i konkurrensen.

Där vill vi alltid vara i framkant och håller våra kunders hemsidor uppdaterade när nya standarder och riktlinjer kommer ut, såväl som anpassning efter de senaste webbtrenderna och integration med de populäraste sociala nätverken.

För att uppfylla orden i vårt motto utbildas alla som är involverade i företaget ständigt för att följa tekniken.

Vi jobbar med det mesta inom webbutveckling t.ex. Webbplatser för företag, organisationer, och privatpersoner. Vi utvecklar också Webbapplikationer eller Webbsystem som är verktyg och tjänster som företag, företagare, organisationer och andra kan ha nytta av i sitt arbete för att effektivisera arbetet. Exempel kan vara webbsystem för säljstöd, anteckningar, bokningar, ordersystem, produkt- och lagerhållningssystem. 

Många av de arbetssysslor som idag utförs med ett fristående datorprogram, kan överföras till att köras i "molnet" eller i ett webbsystem. Fördelarna med detta är att man slipper jobbiga installationer och program som tar plats på de olika enheterna.

Webben är också crossplattform dvs. att den kan användas på många olika sorts enheter såsom smartphones, datorer, och surfplattor oavsett ifall de kör Windows, OSX, iOS, Windows Phone eller Android mfl. 

Eftersom webben är global kan vi jobba över stora geografiska områden.

Vi har haft kunder från bland annat Göteborg, Stockholm, Borås, Lysekil, Huddiksvall och Finland.

Kontakta oss gärna om ni vill ha mer information

Dela på:


Vi på Hallgren Studios

Niclas Hallgren

VD/Webbutvecklare

0768 76 41 82

contact@hallgrenstudios.com

Daniel Hallgren

Webbdesigner

0709 59 15 72

daniel@poxmedia.net

Dennis Hallgren

Fotograf

0708 579 539

dennis@dhphoto.se

Kontakta oss